Categories
Sfaturi Util

Cat dureaza micropigmentarea sprancenelor si alte raspunsuri

Micropigmentarea sprancenelor este o procedura care nu implica riscuri prea mari, insa care poate da rezultate fabuloase atunci cand sunt respectate toate sfaturile esteticienei si cand este facuta o lucrare de calitate. Paula, esteticiana noastra, are toate avizele necesare functionarii si este un profesionist desavarsit, dovada stand portofoliul impresionant de clienti si lucrari pe care le are realizate pana acum.

In acest articol, vom raspunde la cateva dintre cele mai comune intrebari pe care ni le adreseaza clientii nostri. Speram ca veti gasi raspunsurile pe care le doriti in randurile care urmeaza.

Ce se poate obtine prin micropigmentarea sprancenelor?

Pentru multi, termenul „machiaj permanent” aduce instant in fata ochilor imagini cu linii drepte, grosolane, si cosmetice deoclorate. Aceste tehnici sunt invechite si erau folosite doar pentru a schimba culoarea. Pe masura ce clientul imbatranea, tatuajul arata din ce in ce mai lipsit de naturalete, pe masura ce pielea imbatranea. Totusi, tehnicile moderne creeaza un look departe de aceste imagini, care isi au originea mai bine de 3 decade in urma.

Folosind tehnici si pigmenti avansati pentru micropigmentarea sprancenelor, machiajul permanent de astazi permite obtinerea unor rezultate extraordinare si subtile, care va pot imbunatati mult calitatea vietii. Pentru a se obtine rezultate cu un aspect natural, desenul se realizeaza in straturi, folosind diferite nuante de pigment. Tehnica micro – gaurilor permite desenarea firului de par si obtinerea unui aspect natural, chiar daca nu este prezent nici un fir de par natural pe suprafata respectiva. Pentru a preveni o deoclorare nedorita, se folosesc pigmenti semi permanenti. Asta permite un look cat se poate de natural, dar si modificari ale formei sau grosimii sprancenelor.

Pentru un rezultat deosebit, va recomandam micropigmentare sprancene Ploiesti by Paula Lupu!

Cat dureaza rezultatul micropigmentarii sprancenelor?

De obicei, rezultatul micropigmentarii sprancenelor dureaza 1 – 2 ani, recomandandu-se in aceasta perioada cateva sedinte de retusare. Aceasta perioada poate varia in functie de tipul de piele pe care il aveti. Asta se intampla deoarece Paula creeaza linii fine, delicate, pentru a se obtine un look cat mai natural posibil. Alti factori care joaca un rol in longevitatea micropigmentarii sprancenelor sunt tipul de pigment folosit, culoarea pielii, subtirimea liniilor si, cel mai mult, cat de agresiv este sistemul imunitar pe care il aveti, in metabolizarea pigmentului.

Factori precum expunerea la soare, folosirea unor tipuri de creme si lotiuni, tratamentele de exfoliere sau medicatia acordata in cazul anumitor boli pot influenta stergerea tatuajului. Sugeram fiecarui client sa aiba cate o retusare o data la 6 – 18 luni, pentru a mentine forma sprancenei si a o face sa arate cat mai bine.

Totusi, nu se pot oferi garantii in ceea ce priveste micropigmentarea sprancenelor. Rezultatele variaza de la om la om, in functie de factorii prezentati mai sus. Cel mai bine este sa va feriti de acei esteticieni care spun ca rezultatele lor vor fi 100% asa cum va doriti, deoarece este posibil sa aveti de a face nu tocmai cu profesionisti. Un estetician in micropigmentarea sprancenelor stie ca rezultatele depind de factori externi, pe care nu ii poate controla si ca, oricat de bun ar fi tatuajul permanent al sprancenelor dumneavoastra, la momentul terminarii sedintei, acesta se schimba de-a lungul timpului.