Categories
Stiri

Ce calitati trebuie sa aiba un tehnician extensii gene? Partea a II-a

ce-calitati-trebuie-sa-aiba-un-tehnician-extensii-gene-partea-a-ii-a

curs geneMeseria de tehnician extensii gene fir cu fir este una spre care aspiră multe doamne și domnișoare, întrucât este o meserie frumoasă, curată, decentă și extrem de profitabilă. Totuși, o persoană care vrea să urmeze acest drum trebuie să dea dovadă de anumite calități și abilități importante

1. Prietenie
Un tehnician extensii gene trebuie să fie sau să învețe să fie prietenul clientelor sale. Multe cliente vin la programare și își doresc să dea de o femeie sociabilă, care poate purta o conversație și alături de care timpul trece ușor. Un lash artist trebuie să poată ducă o conversație plăcută cu clientele sale și să lucreze cu drag pentru acestea.
2. Organizare
Un bun lash artist este o persoană organizată, atât în ceea ce privește organizarea spațiului de lucru, cât și organizarea programului și progamărilor clientelor. Acesta trebuie să păstreze ordinea, să-și țină obiectele de care are nevoie la îndemână și să nu se trezească în situația în care nu găsește anumie lucruri în timpul programării. De asemenea, trebuie evitate situațiile în care tehnicianul extensii gene încurcă progamările, întrucât dă dovadă de lipsă de profesionalism.
3. Seriozitate
Un tehnician extensii gene profesional este o persoană serioasă. Această meserie implică niște reguli clare de igienă, de proceduri și de conduită pe care orice lash artist trebuie să le aibă în vedere și să le respecte. În caz contrar, tehnicianul poate crea adevărate probleme clientelor precum căderea genelor naturale, infecții la nivelul ochilor etc.
Dacă consideri că ai aceste calități, poate ar fi bine să urmezi o carieră în domeniul aplicării extensiilor de gene. Înscrie-te chiar azi la cursul online extensii gene susținut de Paula Lupu.

Leave a Reply