Categories
Sfaturi Util

Cuvinte pe care sa le gravezi pe verighete

Daca ai nevoie de inspiratie in ceea ce priveste cuvintele pe care sa le gravei pe verighete, atunci ai ajuns in locul potrivit. Ti-am pregatit o serie de citate scurte pe care sa le folosesti si din care sa te inspiri. Asteptam pozele cu verighetele dumneavoastra!

Nu toate aceste citate se vor potrivi oricarui cuplu, insa daca sunteti in cauatarea unor cuvinte frumoase pe care sa le gravati pe verighete, atunci, cu siguranta, veti gasi cateva care sa vi se potriveasca. Iata lista pe care am pregatit-o:

1. Te iubesc!

2. Numele partenerului.

3. Data casatoriei.

4. Numele dumneavoastra.

5. Domnul si Doamna.

6. Te iubesc pana la cer si inapoi.

7. Soarele si stelele mele.

8. Dragoste adevarata.

9. Dragostea e pretutindeni.

10. Dumnezeu mi te-a dat.

11. Parte din juraminte.

12. Da!

13. Pentru totdeauna a ta/ al tau!

14. Noi, impreuna.

15. Inima mea e a ta!

16. Dragoste suprema.

17. Cu dragoste vom trece peste toate.

18. Loialitate absoluta.

19. Cu dragostea noastra incepe totul.

20. Tu si eu, in fiecare zi.

21. Inima mea e a ta.

22. Pentru totdeauna.

23. Dragostea castiga intotdeauna.

24. Je t’adore.

25. Te iubesc/ Stiu!

26. Dragostea este singura aventura.

27. Cu tine sunt acasa.

28. Dragoste.

29. Te port in inima mea.

30. Pana cand moartea ne va desparti.

31. Raman a ta/ al tau.

32. Noi doi.

Daca ai nevoie si de niste juraminte amuzante, pe langa cele de pe verighete, tot noi iti sarim in ajutor, prezentandu-ti cateva:

1. Esti sotul/ sotia mea. Picioarele mele vor alerga pentru tine. Picioarele mele vor dansa pentru tine. Inima imi va bate doar pentru tine. Ochii mei vor vedea doar pentru tine. Mintea imi va gandi pentru tine. Si te voi iubi doar pe tine.

2. Promit sa investesc in dragostea pe care ti-o port in fiecare zi. Promit sa incercam zilnic ceva nou si neobisnuit. Promit sa fiu cea mai buna parte din mine, pentru tine, astfel incat sa se potriveasca cu cea mai buna parte din tine. Desi sunt imperfect/a, imi doresc sa fiu sensibil/a si respectuos/uoasa cu talentele tale unice, abilitatile si calitatile tale. Promit sa iti dau putere pentru toate visele tale. Prin uniunea noastra putem indeplini mai multe decat daca am fi singuri. Cred in tine.

3. Prefer sa impart o viata cu tine, decat sa fac fata desertaciunilor acestei lumi singur/ singura.

4. Vreau sa te fac sa zambesti ori de cate ori esti trist/a, sa am grija de tine atunci cand te va lovi artrita. Tot ceea ce imi doresc este sa imbatranesc alaturi de tine. Iti voi aduce medicamente atunci cand te va durea burtica, voi face un foc atunci cand vom ramane impotmoliti in padure. Imi vei lipsi, te voi saruta, iti voi da haina mea cand iti va fi frig, voi avea nevoie de tine, te voi hrani, chiar te voi lasa sa tii telecomanda. Voi spala vasele si te voi pune in pat atunci cand vei fi baut prea mult. Vreau sa imbatranesc alaturi de tine.